Ta lepotni izdelek je zelo učinkovit v boju proti celulitu (PREVERJENO!)

Si ena tistih, ki se lahko pohvalijo s čvrstim telesom 365 dni v letu? Srečka!

Sama ne spadam v to skupino in vsako leto znova s težavo skočim v kratke hlače in kopalke. A mislim, da sem letos temu naredila konec.

Odslej ne bo nič več pritiska. Nič več neljubega odštevanja do poletja. Nič več brezglavega hitenja, da bi na hitro dovolj shujšala za projekt “Plaža 20XX”. Od zdaj naprej se mi ne bo treba obremenjevati. Ne z življenjem, ne z mislimi, ne s pomarančno kožo. Od zdaj naprej me ne zanima več, ali mi bodo kopalke še prav, saj sem se letos posvetila počasni lepoti.

Se na tem mestu sprašuješ, kaj za vraga je “počasna lepota”?

Gre za ritual, ki sem ga letos prvič preizkusila in ki poskrbi za pomarančno kožo, hkrati pa te razbremeni. To je ritual za učvrščevanje telesa, ki je osnovan na počasni lepoti, odkrili pa so ga pri blagovni znamki Melvita, meni pa je rešil življenje in prihranil en kup živciranja. Z njegovo pomočjo lahko zdaj mirno in veselo nosim lepe kratke hlače spomladi in poleti ter brezskrbno skočim v kopalke, ko je to potrebno.

Učrvščevalno olje s super aktivirano močjo gladi pomarančno kožo!

Melvitino suho učrvščevalno olje z gladilnim delovanjem L’Or Rose vsebuje olje črnega popra, ki pomaga učvrstiti, zgladiti in izboljšati videz kože. Spodbuja tudi mikrocirkulacijo in zato pomaga preprečevati nalaganje maščob.

Zagotavljam, da je po zaslugi olja L’Or Rose, ki sem ga uporabljala zadnji mesec vsak dan, videz pomarančne kože pri meni resnično zmanjšan. Pa sem mislila, da sem brezupni primerek človeštva! Poleg tega da zagotavlja takojšnji rezultat, saj je koža na otip nemudoma čvrstejša, pa nudi osvežilna iskriva dišava čisti užitek in prijeten svež občutek ob nanosu.

Bonus pike oljčku podarjam, ker se hitro vpije, zato se lahko oblečeš takoj po njegovi uporabi, oblačila pa ne bodo prav nič mastna.

Za še boljše rezultate, pa olje uporabljaj v kombinaciji s posebnim pripomočkom!

Med prhanjem ali po nanosu Učvrščevalnega olja L’Or Rose z roko stisni pripomoček Cellu-cup in ga postavi na kožo tako, da se znotraj pripomočka ustvari pregib kože. Nato moraš pripomoček premikati po telesu, da zmanjšaš videz pomarančne kože.

Nasveti za uporabo pripomočka Cellu-cup: 4 minute izvajaš gibe v smeri od spodaj navzgor, horizontalno in v obliki črke S. Nato 1 minuto pritiskaj na zgornji del stegen, boke in zadnjico.

Adijo, celulit, pozdravljenih 365 dni v čvrstejšem telesu!

Za strokovno pomoč pri pripravi članka se zahvaljujemo Melvitinim strokovnjakom.

Fotografija: Unsplash.com/@apostolosvamvouras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *