Čudežni zeleni smuti, ki odvaja vodo iz telesa

Imaš težave z zateklimi nogami? Te pogosto spremlja občutek napihnjenosti? Imaš celulit in se ga ne moreš rešiti? Na svoj dnevni jedilnik dodaj spodnji smuti in opazuj rezultate.

Že nekaj časa nazaj sem med brskanjem za triki, ki odvajajo odvečno vodo iz telesa, odkrila recept za čudežni zeleni smuti. Dodala sem ga na svoj dnevni jedilnik in rezultati so bili opazni že po prvih nekaj dneh.

Gre za preprost napitek, ki mnogim zaradi zelo intenzivne zelene barve ni preveč privlačen, a ti povem, da je naravnost okusen, pa še super rezultate zagotavlja, tako da se velja potruditi in ga preizkusiti.

Kaj v resnici pomeni, če nam zastaja voda v telesu?

“Pomeni, da imamo v telesu neravnovesje med natrijem in kalijem. Običajno je natrija preveč, kalija pa primanjkuje. Glavna sestavina tega zelenega napitka je peteršilj, ki vsebuje veliko kalija in lahko tako zelo ugodno vpliva na mehur, ledvice in jetra. Zavira pa tudi nastanek celulita,” pišejo na oblizniprste.si, kjer sem ta recept tudi našla. Ravno tako pa so bogat vir kalija tudi banane, ki so druga najpomembnejša sestavina zelenega smutija.

Če poznamo vse te dobre lastnosti napitka, potem ga brez težav popijemo, saj vemo, da smo v svoje telo vnesli nekaj dobrega. Zato … Akcija!

Print

Čudežni zeleni smuti

by:

0.0 rating
  • VG
Čudežni zeleni smuti, ki odvaja vodo iz telesa, odpravlja celulit in napihnjenost.
  • Difficulty:Easy
  • Prep Time:5 mins
  • Serves:1
  • Freezable:No

Nutrition per portion

Ingredients
  • 1 zrela banana
  • Šopek petršilja
  • Ščepec mletega cimeta
  • 2 - 3 dcl mlačne vode
Method
Vzamemo eno zrelo banano. Zrele banane so slajše in tako izboljšajo okus napitka. Banano olupimo in jo damo v blender. Dodamo opran šopek svežega peteršilja in ščepec mletega cimeta. Če ga imamo radi, lahko namesto enega ščepca v smoothie dodamo kar pol čajne žličke. Po želji lahko dodamo tudi druge začimbe. Nato dolijemo 3 dcl mlačne vode, pokrijemo blender s pokrovčkom in vse sestavine zmiksamo. Sveže pripravljen smoothie serviramo v steklen kozarec in ... Voilá! Na ZDRAVJE!

Fotografija: Unsplash.com

Preberi še: Ta lepotni izdelek je zelo učinkovit v boju proti celulitu (PREVERJENO!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *