Pridruži se nama v izzivu #dosrca (in življenje spremeni na bolje!)

Če v življenju potrebuješ spremembo, ki bo tvoje življenje obrnila na bolje, se nama pridruži v izzivu, ki ti bo segel #dosrca! ❤️

Če nama slediš na družabnih omrežjih, veš, da sva si z Ajdo na letošnjem dopustu zadali izziv. Joga vsak dan, dvakrat na dan.

Kar se za nekoga, kot je Ajda, morda sliši precej preprosto, ker že vrsto let jogira tako doma kot v različnih priznanih studiih po Sloveniji. Za nekoga, kot sem jaz, in kateremu že preprost predklon predstavlja ničkoliko izzivov, tole pač ni bil mačji kašelj. Ampak nama je uspelo. Kljub temu da je mene nekje na pol poti zvilo v hrbtu.

Ampak da se vrnem na začetek …

Z Ajdo sva letos dopustovali na robinzonskem otočku v obliki srca, ki se imenuje Krknata (če se morda sprašuješ, kje je to, si lahko lokacijo ogledaš TUKAJ). Od tod tudi ime izziva #DoSrca.

Ker sva obe v življenju precej divji (tako z urniki kot tudi s seznamom drugih obveznosti, ki si jih vsak dan zadava uresničiti), sva se odločili, da na dopustu začneva redno izvajanje joge, z željo, da novo navado preneseva tudi v vsakdanje življenje. Z željo, da nama zdrav življenjski slog seže #dosrca.

Poglej si utrinek najine večerne joge:

So ti všeč najine joga blazine? Nama tudi! Zato sva reeeeees res res veseli, da so pri podjetju Melon and Lime mats prepoznali najino vnemo in naju podprli z njihovimi novimi joga blazinami, ki so v resnici veliko več od tega.

Njihove blazine imajo odličen oprijem (ki si ga pri drugih morda pogrešala), so okolju prijazne, in jih je mogoče po tem, ko svojo odrabiš, popolnoma reciklirati, in kar je najbolje … ob nakupu prejmeš še brezplačen dostop do njihove aplikacije, kjer najdeš kar 17 ur posnetkov joge in meditacije.

Zdaj res nimaš več izgovora, da se tega ne lotiš. 😉

Pridruži se nama torej v izzivu, ki življenje spremeni na bolje, in dovoli, da ti male spremembe sežejo #doSrca.

Kakšna so pravila?

  • joga 2x na dan (zjutraj in zvečer)
    • Pomagaš si lahko s posnetki na aplikaciji Melon and Lime, na profilu pri_katji_doma, ali pa na Youtube kanalu Yoga with Adriene
  • vsaj 1 reeeees zdrav obrok na dan
    • tukaj misliva na sveže sadje in zelenjavo 😍
  • ustvarjanje novih zdravih navad, ki bodo prerasle v tvojo dnevno rutino
    • dan lahko na primer zaključiš z zapisovanjem dnevnika počutja, v katerega zabeležiš stvari, na katere si bila tisti dan ponosna, stvari, katere bi lahko izboljšala, in stvari, za katere si bila tisti dan hvaležna

P.S. Z Ajdo razmišljava, da projekt razširiva tudi na druge vidike življenja, kot je šport, zdrava prehrana, duhovno zdravje, naravna lepota, in podobno. Bi te to morda zanimalo? Zapiši nama v komentar, veseli bova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *