Imaš opravka s hudimi menstrualnimi krči? Preveri metodo, s katero se boš znebila neprijetnih bolečin!

Menstruacija lahko vsak mesec s seboj pripelje kar nekaj neprijetnih “kolegov”. Napihnjenost, razdražljivost, glavobole in najhujše med vsemi – menstrualne krče. Tukaj je trik, s katerim si lahko olajšaš “tiste dni” v mesecu in tudi takrat normalno živiš. Brez neznosnih bolečin.

Menstrualne bolečine in PMS spadajo med najpogostejše “ženske težave”. Se tudi pri tebi nekaj dni pred začetkom menstruacije pojavijo utrujenost, zadrževanje vode in preobčutljivost? Med menstruacijo pa te spremljajo krči, bolečine spodnjega dela trebuha in hrbta? Preizkusila si že vse, kar se je preizkusiti dalo, a težava ni minila? Okej …

Tvoja rešitev je: Tri-magnezijev citrat!

Magnezij je eden najpomembnejših mineralov, ki ga človeško telo dnevno potrebuje. Predvsem kadar imamo zdravstvene težave, uživamo slabo hrano, imamo prebavne težave (npr. driska), ob močnem potenju in pogostih športnih aktivnostih pa je priporočljivo v organizem vnesti dodaten magnezij – še posebej magnezijev citrat.

Jaz sem ga odkrila v spletni trgovinici dodajprehrani.si in ga redno uživam že celo poletje. In veš, kaj? Rezultati so neverjetni. PMS je odšel na dopust, moje menstruacije pa na lepem sploh niso več boleče.

Kakšna je še vloga magnezija v našem telesu?

Magnezij je antistresni mineral, balzam za mišice in živce. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti, prispeva k ravnotežju elektrolitov, k sproščanju energije pri presnovi, prispeva k delovanju živčnega sistema, prispeva k boljšemu zdravju in delovanju mišic. Ima vlogo pri sintezi beljakovin. Podpira normalno psihološko delovanje. Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob. Ima vlogo pri delitvi celicUravnava ravni glukoze v krvi in uravnava krvni tlak.

Z vnašanjem magnezija v telo se izognemo nespečnosti, anksioznosti, simptomom depresije, otekanju nog, zastajanju vode v telesu, mišičnim krčem, spodbuja tudi našo prebavo in nasploh pomirjujoče deluje na naš organizem.

Ni pa vseeno v kakšni obliki magnezij jemljemo!

Najbolj učinkovita oblika je magnezijev citrat, saj je v takšni obliki telesu tudi najbolj dostopen, zato se tako absorbira še največ magnezija. Oblika, ki jo najdeš v trgovinici dodajprehrani.si, je tricitratna.

Za kaj gre? Tri magnezijev citrat pomeni, da so na dve molekuli citrata vezani trije atomi magnezija (razmerje 3:2). V primeru običajnega magnezijevega citrata je to razmerje samo 1:1.

Nič ne oklevaj, klikni TUKAJ in naroči magnezijev tri-citrat blagovne znamke Henry Blooms zdaj, takoj in reši svoje menstrualne težavice še danes.

Fotografije: Unsplash.com/Vladislav Muslakov in promocijsko gradivo

Preberi še: Kako sama ustvariš popolne “plažne kodre”? Preprosto!
Priporočam tudi: Navdušena sem nad mojo novo rutino po tuširanju (+ zakaj bi jo morala posvojiti tudi ti!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *