Že od nekdaj sovražiš nedelje? Ko boš prebrala TA zapis, jih boš vzljubila

Včasih moramo ubrati samo drugačen pristop, da nam postane neka stvar, ki nam sicer ni preveč ljuba, všeč. Ko boš prebrala spodnji zapis do konca, ti bodo nedelje postale zelo všeč, če do zdaj nisi bila ravno njihova ljubiteljica.

Marsikomu nedelje niso ravno po godu. Delovni teden se bliža, ti pa se nisi uspela spočiti in si nabrati nove energije za vse izzive, ki čakajo nate.

Spravi se v dobro razpoloženje!

Vsako nedeljo uresniči vsaj 1 stvar iz spodnjega seznama in vzljubi ta dan v tednu!

1. Izboljšaj počutje s prijetnimi vonjavami

Stresi nekaj kapljic svojega najljubšega eteričnega olja v difuzor ali si napolni kad, v vodo pokapaj nekaj kapljic olja, se uleži vanjo in globoko zadihaj. Priporočam, da uporabiš eterično olje bosvelije, ki uravnovesi krvni tlak in pomiri srčni utrip, nas ob veliki dozi stresa »prizemlji«, lajša občutek v prsih in občutke tesnobe.

2. Savnanje

Obožuješ savnanje? Odpravi se v savna center, da dodobra ogreješ telo in si privoščiš globoko sproščanje. Pusti, da toplota napravi svojo čarovnijo. Med počitkom na ležalniku pa si zavrti svoj najljubši podkast.

3. Yoga with Adriene

Obožujem online tečaje joge Yoga with Adriene. Vadbo z Adriene lahko prilagodiš vsakemu razpoloženju, osredotočenosti in časovni razpoložljivosti – na primer, zavrti si sproščujočo vadbo pred spanjem ali športno dinamično joga vadbo za začetek dneva ali če želiš izgubljati kilogramčke.

Joga vadbe z Adriene najdeš TUKAJ.

4. Do hladne glave z meditacijo

Meditacija, kakšna koli, prinaša dobre učinke in vsak od nas bi jo moral posvojiti. Redna meditativna praksa zmanjšuje stres ter nas pomaga iz naglice ter številnih dnevnih obveznosti pripeljati v sedanji trenutek.

Prenesi si aplikacijo Oprah&Deepak in se podaj na 21-dnevno meditacijsko izkušnjo. Izbiraš lahko med različnimi programi – tako plačljivimi kot tudi brezplačnimi. Naj te vodi pomirjujoč glas Oprah Winfrey in Deepaka Chopre.

5. Dnevnik finih reči, ki spremljajo tvoj dan

Razmisli o dnevu, v katerem si se znašla, in tednu, ki prihaja. Zapiši pet stvari, ki so ti polepšale današnji dan in za katere si hvaležna. Gre za trik, ki bo tvoje misli v trenutku spremenil v optimistične in pozitivne. Prisežem, dan bo takoj vsaj za odtenek lepši. 😉

Fotografija: Unsplash.com/Chelsea Shapouri

Preberi še: RECEPT za božansko pizzo BREZ kalorij (prepriča tudi največje dvomljivce)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *