Če boš v McDonaldsu naredila TO, boš vedno privarčevala (TRIKE razkrivajo nekdanji zaposleni)

Ja hudoooo! Tole je za poskusit! 👏🏼

Ni me sram priznati, da me vsake toliko magnetna privlačnost zapelje skozi vrata McDriva. Ah klinc, kaj lažem, … tam sem natanko vsako sredo, ker sva s prijateljico Špelo dogovorjeni za kosilo-zmenke v Meku, in najino naročilo je vsak teden praktično enako.

Dva srednja vegi menija z burgerjem, krompirčkom, Coca colo in gorčično omako. ❤️

Zadnjič sem zato seveda morala klikniti na članek, v katerem je zaposlena delila nekaj super nasvetov, kako lahko na zelooo preprost način v McDonaldsu privarčuješ kar nekaj evrov.

Kaj je povedala, pa si preberi spodaj.

  1. Trik za VSE ljubitelje BigMaca

Spletna stran MoneySaving.com je pred časom tako delila namig, kako lahko legendarnega BigMaca dobiš veliko ceneje. Na strani svetujejo, da v McDonaldsu naročiš dvojni cheesburger, ter nato brezplačno dodaš še dodatke (solato, čebulo, kumarice, gorčico in majonezo).

2. Izpolni anketo

Vsak McDonalds račun na dnu vsebuje kodo, s katero lahko rešiš anketni vprašalnik, ki ga na njihovi spletni strani najdeš v zavihku ‘Vaše mnenje’. Če kodo vpišeš v TO spletno stran in rešiš anketo, na koncu dobiš kupon, s katerim v tujini prejmeš Big Mac in krompirček.

Prenesi si BREZPLAČNO ozadje za računalnik in mobi

3. McDonalds aplikacija

Tako, kot pri ostalih blagovnih znamkah, te na Mcaplikaciji nagrajujejo z raznimi kuponi in ugodnostmi, ter te redno obveščajo o akcijah. (Ker brezplačnih pit ob vsakem meniju pač ne smemo zamuditi, ane?) 🙊

4. Naroči pijačo brez ledu

Preprosto je tako, kot se sliši. Preprosto naroči pijačo brez ledu, saj boš tako dobila veeeeeliko več pijače, kot sicer.

5. Naroči jed brez ene sestavine

No, s tem morda ne boš prihranila denarja, so pa nekdanji zaposleni razkrili, da v primeru, ko stranka naroči burger brez določene sestavine, jed pripravijo na novo, in je torej 100% sveža.

6. Naroči Happy Meal

Ker boš tako privarčevala nekaj denarja, in ker ga še vedno lahko. 😉

ZATO ti dišeča sveča nikoli ne zgori do konca (narobe delaš 1 stvar)

Ilustracija: Kaja Berlot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *