Obliži za dušo: Pomagaj mi pri projektu, ki bo pomagal številnim

Si prestala težko življenjsko preizkušnjo, in iz nje stopila še močnejša? Deli svojo zgodbo, in pomagaj tistim, ki težke čase preživljajo v tem trenutku.

O duševnem zdravju se v zadnjem času govori veliko – a še vedno VELIKO premalo. Kako vem? Ker sem pred nekaj leti iskala poti in načine, kako pomagati meni zelo dragi osebi priplezati iz globoke žalosti do prvih žarkov upanja.

Takrat sem o svoji tedanji situaciji govorila z veliko veliko veliko ljudmi. Hvaležna sem bila vsakemu, ki me je bil pripravljen poslušati, vendar to ni spremenilo dejstva, da sem vsak pogovor v svojih mislih zaključila z vprašanjem; ‘Kako se lahko to dogaja samo meni?’. In verjetno se je v tistim trenutku, prej omenjena (meni ljuba) oseba spraševala enako.

Dejstvo je, da se ljudje ločujejo, zbolevajo, umirajo. Dejstvo je tudi, da so ljudje nesrečni v službi, v zvezi, v družbi. In dejstvo je, da pridejo trenutki, ko nam je težko. Vsem nam.

Pa vendar se v težkih trenutkih zdi, da smo v boju sami. Če se ozrem nazaj v čas, ko mi je bilo res res res težko, sem se najtežje sprijaznila z občutkom, da sem v vsem tistem sranju sama. Brez osebe, ki bi mi lahko iz svojih izkušenj svetovala, kaj storiti.

Zato tokrat in tu računam na vas. Na vse Slovence in Slovenke! Da mi pomagate poiskati težke življenjske zgodbe s srečnim koncem. Da mi pomagate poiskati ljudi, ki so v življenju preživeli težke trenutke, vendar so uspeli najti svoj način, kako se pobrati.

Ljudem, ki se srečujejo s težavami bi namreč rada pokazala, da niso sami. Da so v Slovenji ljudje s podobnimi zgodbami, morda celo težjimi, … in da so ljudje v Sloveniji, ki so slabe misli na svoj način spremenili v dobre.

Rada bi, da svoje zgodbe in svoje uspešne tehnike samopomoči delite z mano in širno Slovenijo. In nam pomagate pri sebi poiskati način, energijo, in rešitev za svoje težave.

Kako lahko deliš svojo zgodbo?

Iz srca ti bom hvaležna, če boš svojo težko zgodbo + način, kako si se iz težav pobrala, poslala na moj e-mail: sam.kazin@gmail.com.

Kako dolga je tvoja zgodba v resnici ni pomembno, želela bi le, da ljudje spoznajo tvojo težavo, stisko, in tudi moč ter energijo, ki si jo potrebovala, da si se pobrala iz težav. In da v tvoji zgodbi in tvoji rešitvi najdejo navdih, da se iz težav lahko poberejo tudi sami.

Boš pod zgodbo podpisana? Je zgodba anonimna?

Vse zgodbe bodo anonimne, torej nepodpisane. V zgodbi lahko prav tako spremenim imena, kraje, datume, … kot boš želela, tako bom naredila.

Kaj bom s tvojo zgodbo naredila?

Vse prejete zgodbe bom zbrala v knjižici z naslovom ‘Obliži za dušo’, s katero želim pomagati ljudem v duševni stiski. Poleg iskrenih zgodb, bodo v knjižici zapisani tudi načini, ki so vam pomagali prebroditi težke čase.

Vse to z namenom, da ljudje, ki se v svojih duševnih težavah počutijo sami vidijo, da to seveda ni res. Da so tu ljudje, ki so preživeli težke trenutke, in da so kljub vsemu našli način, kako se iz težav izvleči.

Nikomur namreč ne želim, da bi se v svojih težavah počutil sam, manjvreden ali osramočen. Mi vsi smo tu, da si pomagamo! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *