Joj! Tale veganski Pad Thai me je vrgel na rit (od dobrote)

Si za zdravo in okusno kosilo v 20 minutah? Poskusi tole!

Obožujem Pad Thai! O-bo-žu-jem! Anej pa obožuje zelenjavne rezance! O-bo-žu-je! In tako je nastala tale mešanica obojega, na neko nedeljsko popoldne, ko v hladilniku nisva imela kaj več od pisanega nabora zelenjave.

Si za tale azijski eksperiment? 😉

Potrebuješ:

  • 1 bučka
  • 1 korenje
  • 1 rdeča sladka paprika
  • Košček čebule
  • Četrtina rdečega zelja

Za preliv potrebuješ:

Postopek:

Bučko in korenje nareži na trakce; najbolje da kar s pomočjo pripomočka za izdelavo zelenjavnih rezancev.

Na tanke rezine nareži sladko papriko in rdeče zelje, na tenko nasekljaj tudi čebulo.

Zelenjavo postavi v skledo, v mikserju pa zmešaj vse sestavine za preliv. S prelivom prelij solato in potresit s pistacijami.

Ti piškoti iz 3 sestavin ti bodo spremenili življenje (brez glutena in sladkorja)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *