Izbrano Sledim Ustvarjalna moda

Priboljški brez kalorij

Ta mesec me navdušujejo posladki, za katere pravzaprav ne potrebujem slabe vesti. Modnost približevanja videzu slaščic, ki povrh vsega izgledajo še nadvse lepo, je ‘in vogue’ že nekaj časa, samozavestna napoved nadaljevanja njegove priljubljenosti pa se mi je zdela več kot primerna, za otvoritev ‘nove’ Deklice. Poleg tega pa, katera med nami ne misli, da je omenjeni trend preprosto ‘puuurfect’?

maqaroon.com 

Kočno lahko brez slabe vesti na plano spustiš svoj ‘sladki zob’ in svojo skrinjico z nakitom okrasiš z dovolj-dobrim-za-pojest makaronom. Ampak pozor: te male različice makaronov so v resnici še bolj mamljive, kot njihove ‘prave’ sestrične …

makaron

Verižica z obeskom – 26,00 evra

KyokoandYuki

Pretekli božič sem damam svoje družine podarila balzam za ustnice v vintidž medaljonu. In če bi zdaj lahko ponovila svoje božično ustvarjanje, bi rdečilo brez dvoma veliko raje podarila v nečem slajšem – posodici, ki na prvi, drugi in tretji pogled kliče po tem, da jo pojem.

pedant

Obesek – 2,80 evra

Miniaturepatisserie

Čeprav si ne znam omišljati lepšega jutra, kot je tisto, ki se začne z vročim francoskim rogljičem, je imenitnost mojega gurmanskega razvajanja pravkar dobila konkurenco. Nikdar si nisem mislila, da bom užitek prvega griza namreč lahko podaljšala še globoko v delovni dan ….

MiniaturePatisserie

Uhančki, 26,00 evra

Fairyfountaingifts

Če lahko pico deliš s sedmimi prijatelji, zakaj ne bi še zapestnice? Nakit prijateljstva, ki domuje na uniformiranih poletnih stojnicah, je spomin iz devetdesetih, pica nakit pa, kot je videti, trend prihodnosti.

FaityFountainGifts

Ogrlica/zapestica – 2,80 evra za kos

Cuddlecupcakes

Od nekdaj so me navduševale besedne zveze, ki so v sebi skrivale nekaj več, kot le napis. V slogu velikih sladkosnedov in še vedno vročih ustvarjalnih trendov tokrat z dvignjenimi rokami pozdravljam domiselno besedno sestavljanko z ravno pravšnjo mero rožnate!

CuddleCupcakes

Torbica, 18,00 evra

Latikasoap

Ni vse sladkor, kar se sveti in ni vse sladkorna krema, kar diši. To je milo, ki ga je skorajda že škoda uporabiti, kajne?

latikasoap

Milo – 6 evrov

Write a comment