Izbrano Mesečni izbor Sledim

Septembrski ustvarjalni izbor

Izdelki, strani in ustvarjalci, ki so ta mesec osvojili moje srce …

PHOTOCRAFT.ORG

Vsi, ki smo se vsaj na daleč spoznali s spletnim oblikovanjem (ali oblikovanjem nasploh) vemo, da je lepa fotografija polovica dela. Prav takšnim, kot smo mi, je namenjena spletna stran photocraft.org, ki ustvarjalcem iz celega sveta nudi ultimativni vodič oblikovanja in fotografiranja, znanje o ‘lifestyle’ fotografijah in fotografijah na belem pa na spletnih delavnicah v živo predava tudi ustanoviteljica strani, Lyndsey James.

SEPT_IZBOR_SL_1 copy

HOLLOWAYSOFLUDLOW.COM

Preprosto mega Meccano home stoli in mize se ponujajo v različnih pripravljenih barvah in barvnih mešanicah. Pa še nihče od vaših znancev ne bo imel enakega.

HOOKANDEYE.COM.AU

Z udobjem okrasnih blazin sem bila vedno na ti. Ne da Anej mojo ljubezen do udobja na kavču posebej obožuje, mu je pa bila, tako kot meni všeč ideja Hook&Eye blazin, ki se odlikujejo z unikatnimi potiski, in kar je meni še posebej všeč, tudi z razkošno mero pom pomov.

SEPT_IZBPR_SLIKA_2

OOH-NOO.COM

Oblikovalsko podjetje slovenskega izvora je že nekaj časa nazaj očaralo z njihovim konjičkom iz blaga, za katerega so prejeli tudi nagrado ‘red dot’, tokrat pa jih častimo pri Deklici, saj so s svojo edinstvenostjo usvojili tudi naša srca …

SEPT_IZBOR_SLIKA_3

IMADEITCRAFTS.CO.UK

Čeprav je projekt nastal že lani, sem ga sama odkrila komaj zdaj. Gre za nadvse domiselno druščino deklet, ki preko interneta organizirajo ustvarjalne tečaje vseh sort in oblik in kar je najbolje, za veščine iz drugega konca Evrope pravzaprav ne potrebujete letalske vozovnice in strogo rezerviranega dopustniškega termina …

SEPT_IZBOR_SLIKA_4 copy

Če tudi same poznate kakšno zanimivo domačo ali tujo blagovno znamko jo predlagajte v komentarju spodaj.

K

 

Write a comment