Občudujem Sledim

Top družabna omrežja septembra

September je mesec, ko si prav vsi privajamo na delovni ritem nove delovne sezone. Edine, ki so v svojem – t. i. počitniškem ritmu ostanejo tudi po tem, ko odzvoni šolski ‘alarm’ so tuje blogerke, ki me, tudi tokrat prav počasi – a precej vztrajno – prepričujejo, da bi si morala omisliti nov življenjski slog.

Že nekaj časa nazaj, sem svoj Instagram profil nadgradila z novim seznamom ljudi, ki vsaki dan naredijo moj ‘News Feed’ bolj pester in, kot rada rečem, nekoliko bolj ‘navdihujoč’. Poleg profilov svetovno znanih zvezdnic, ki me s praktično vsako objavo podražijo tam, kjer najbolj boli – v omari – sem namreč zasledila tudi veliko takšnih, ki so v svetu bloganja uspele prav zaradi svojega neverjetnega občutka za estetiko in med drugim tudi zaradi zavidanja vredne komunikacije s svojimi oboževalci. Ta mesec lahko svoj izbor s skupnim imenovalcem poimenujem kar ‘TOP profili tujih blogerk’, ker so te, tudi tokrat uspele v utrinkih svojega življenja obdržati največ poletja.

1. GaryPepperGirl

Prihaja iz Avstralije in ima izjemen smisel za estetiko. Je dekle priznanega fotografa Luke Bolta, pred kratkim pa je bila v Avstraliji razglašena tudi za najboljšo blogerko te celine.

Screen Shot 2015-08-27 at 15.15.00

2. TuulaVintage

Tudi ona prihaja iz Avstralije, pred leti pa je zaslovela kot ena izmed najbolj priznanih potovalnih blogerk sveta. Preživela je hudo nesrečo, ki ji je dala misliti, da je življenje pravzaprav lahko zelo kratko, zato je le ure za tem ves svoj denar vložila v nakup enosmerne vozovnice na drugi konec sveta.

Screen Shot 2015-08-27 at 15.17.39

3. WeThePeopleStyle

Je kolumnistka najbolj priznane modne revije na svetu, revije Vogue. Živi v idiličnem Parizu, ki je velikokrat glavna tema njenih sanjskih fotografij …

Screen Shot 2015-08-27 at 15.21.03

4. StudioStationery

Mati treh otrok, ki se je ne tako dolgo nazaj odločila, da bo v svoje življenje vnesla nekaj barve je danes lastnica blagovne znamke Studio Stationary, blokcov in ostalega pisarniškega materjala ki je na voljo v pravzaprav povsod.

Screen Shot 2015-08-27 at 15.23.33

5. AliceAndOlivia

Mamica, blogerka in ljubiteljica vsega lepega, živi življenje o katerem lahko večina le sanja …

Screen Shot 2015-08-27 at 15.25.06

Write a comment