Izbrano Razmišljam

Pismo novembra: modnost reciklaže

V tem mesecu se je veliko stvari postavilo na glavo. V prvi meri moj urnik, ki je zdaj napolnjen z ustvarjalnimi projekti, delavnicami in predstavitvami, obenem pa tudi tema ustvarjanja tega meseca. Recikliranje mi je od nekdaj pri srcu. Morda zaradi svoje ‘skopušnosti’ in dejstva, da lahko na kosovnem odpadu odkriješ pravo malo bogastvo, predvsem pa zaradi tega, ker vem, kako čudovite stvari sem v preteklosti že naredila iz starega para kavbojk, starih steklenic ali perlic iz otroške ogrlice.

In takšen bo tudi ta mesec. Pobrskala sem za omaricami, steklenicami, hlačami in ostanki ustvarjalnega materiala in ustvarila kopico rustikalne modnosti, ki bo brez dvoma v ‘mini jesensko prenovo’ prijazno povabila tudi tiste, ki se navadno ne odločate za podobne projekte.

Za revijo ‘Lisa moje stanovanje’ sem na prav poseben način predelala prelepo svetlomodro nočno omarico.

V okviru sodelovanja s spletno stranjo ‘Etiketa magazin‘ sem v ‘zmagoslavnem času’ ustvarila popolno rustikalno vazico s posebnimi mat barvami.

FK2

Za časopis ‘Nedeljske novice’ sem iz jesenskega listja ustvarila pravo malo samostoječo posodo, ob izdelavi katere sem se neskočno zabavala.

4

Pobrskala sem za najboljšimi primerki ‘prenovljenih’ izdelkov in se spomnila časa, ko sem za revijo Story klepetala s čudovito televizijsko voditeljico in ustvarjalko, Kirstie Alsopp.

Z vami bom delila video, katerega sva s Špelo Lutman, fotografinjo in ilustratorko v knjigi ‘Narejeno z ljubeznijo’ posneli pred uradno predstavitivijo.

Ne pozabite na deklico pokukati spet čez nekaj dni, ko bo na njenih zavihkih še veliko več nove ustvarjalnosti.

Uživajte, K

Write a comment