Izbrano Mesečni izbor Razmišljam Sledim

Ideje za praznično ustvarjanje

Na deklici sem decembra navadno izumljala cele romane. Ena dan, ena ideja za čudovito darilo pa tedenske delavnice in ustvarjalna druženja na vseh koncih in krajih … hotela sem, da bi moje prenagljeno decembrsko navdušenje okusili tudi drugi … in moram priznati, da mi je letošnji pristop med vsemi še najbolj všeč. 

Včeraj – v sredo – se je na TV3 zvečer namreč premierno predvajala moja nova ustvarjalna oddajica ‘Narejeno z ljubeznijo’. Oddajica bo vsako decembrsko sredo namreč odprla novo ustvarjalno temo, s katero bomo naredili december še bolj poseben, predvsem pa veliko bolj ustvarjalen.

Oddaja3

V prvi oddaji smo tako izdelali darila. Skodelica z abstraktno poslikavo, sveče s posvetilom in medaljon s posebno uporabnostjo so bile zvezde premiernega predvajanja, v tem mesecu pa vas tudi v svetu ‘Narejeno z ljubeznijo’ čaka poseben program.

16. 12. – Izdelava okraskov za božično smrečico

23. 12. – ideje za zavijanje božičnih daril

30. 12. – dekoracija za najbolj luštno novoletno zabavo na svetu

Oddaja1

Poleg ustvarjalnih idej, ki bodo (upam), da vaš december vsaj za odtenek pobarvali v praznično vzdušje, je tu še moja ustvarjalna knjigica ‘Narejeno z ljubeznijo’, v kateri se na 120 straneh skriva 33 idej za doma pripravljena darila, ki nobenega ne bodo pustila ravnodušnega.

Knjiga trojica

Write a comment