Izbrano Modno Ustvarjam

Cekarček za na plažo – revija Lady

Pred kratkim sem za ponovno obujeno revijo Lady pripravila poletno navdahnjen ustvarjalni projekt – cekarček za na plažo. Priljubljeni modni dodatek je sicer luštna popestritev ‘uniforme’ za na plažo, a kaj, ko so ročno dekorirane različice tako drage … ampak ne tale 🙂 

Veste, kaj je najboljša stvar luštnih stvari, ki jih brez nekega znanja lahko ustvariš doma? To, da te ne stanejo ničesar. Če si, vsaj malce založen s takšnimi in drugačnimi pripomočki, lahko pri takšnih projektih uporabiš pravzaprav vse, kar imaš in nič drugače ni bilo niti tokrat … 🙂

1. Postopek je pravzaprav zelo preprost. Iz papirja izrežite obliko srca in papir z lepilnim trakom dobro pritrdite na površino torbe. Z akrilnim sprejem pobarvajte površino izrezanega srca in počakajte, da se vzorec posuši.

FullSizeRender_1

2. Torbo okrasite z različnimi dodatki; čipko, cofki na traku in pisanimi pom pom cofki, katere na torbo pritrdite z vročim silikonskim lepilom.

FullSizeRender_2

FullSizeRender_3

3. Okrasite lahko tudi ročaje torbice tako, da nit, katero ste uporabili za izdelavo cofkov ovijete okrog usnjenih ročajev in jo pritrdite s toplotnim silikonskim lepilom.

Write a comment