Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

– Mali Princ

Ko sem se leta 2011 prvič predstavila kot ‘deklica’, si nikdar nisem mislila, da se bom z enakim vzdevkom podpisala pod knjigo, ustvarjalne paketke in spletno stran, ki mi je tako močno prirasla k srcu.

Iz majcene deklice, se je tako razvila prava dama. Tu sem namreč deklica, sicer pa tudi spletna urednica Elle.si

Vedno pravim, da sem najprej ustvarjalka. Ker me lepila, škarje in bleščice spremljajo od nekdaj. Potem sem novinarka, ker mi nikoli ne zmanjka ‘zakajev?!?’ in nazadnje še ljubiteljica živali po srcu in duši, ki je nekje med osnovno šolo in fakulteto zgrešila izpolniti vpisni list.

Deklico ustvarjam od leta 2011, ko sem z nekaj premori in spremembami tematike pisanja nekje sredi leta 2013 pristala globoko v ustvarjalnem svetu. Istega leta sem po vrnitvi domov iz nekaj mesečnega potepanja po Novi Zelandiji na police slovenskih trgovin postavila ročno narejene ustvarjalne sete Petite deco … ki pa danes žal samevajo samo še na policah mojega ustvarjalnega kotička.

Za uspeh je potrebnih veliko padcev. Pravijo.

Leto za tem, sem na založbi Mladinska knjiga začela sodelovati z nekaj resnično izjemnimi ljudmi, s katerimi smo skupaj ustvarili prvo ustvarjalno knjigo takšne sorte v Sloveniji, kar si štejem v veliko čast, in če smem, tudi kot svoj največji ustvarjalni uspeh.

Poimenovali smo jo “Narejeno z ljubeznijo”, ker se vsakega ustvarjalnega projekta resnično lotim z veliko mero ljubezni.

Sicer pa je pot v veliki meri oblikovala tudi moja novinarska dogodivščina, ki pri podjetju Adria Media od začetka leta 2014 išče in vestno beleži najbolj navdihujoče zgodbe slovenskih in tujih ustvarjalcev, estradnikov in drugih posebnih ljudi.

Moja ustvarjalnost je spoznala tudi strani slovenskega Cosmopolitana, ko sem v nekaj mesečni ustvarjalni rubriki vestno delila svoje ustvarjalno znanje, pa tudi v oddaji Dobro jutro, Svet na Kanalu A in pred kamerami različnih slovenskih podjetji, ki so svoje izdelke želeli začiniti z malce … ustvarjanosti!

Write a comment