Moda 2020: Najbolj hude POLETNE OBLEKE, ki so jih oblikovale znane Slovenke

Še nikoli do zdaj nisem česa tako hitro pospravila “v košarico” … 😛

Znane Slovenke to poletje navdušujejo s svežimi, modnimi in hkrati “IT kosi” te sezone. Mene pa so, če te zanima, najbolj navdušili spodnji 3 kosi:

1. Sanja Grohar

“Kako je hudaaaa,” je bila prva stvar, ki sem jo izjavila, ko sem zagledala trajnostni modni kos, ki ga je javnosti predstavila Sanja Grohar pred kratkim. Oblikovala ga je za svojo blagovno znamko TCMBB (They call me bam bam), na voljo pa je v treh barvah – roza, beli in marelični.

Kot lahko opaziš, so puhasti rokavi rdeča nit kolekcije, ker Sanjo dobro poznam, pa lahko brez dvoma napovem, da bo punca v prihodnosti postregla še z večimi večnimi, nosljivimi in elegantnimi kosi, ki se jim sploh ne bomo mogle upreti.

https://www.instagram.com/p/CBqYIISJujk/?utm_source=ig_web_copy_link

Oblekice so na voljo TUKAJ.

2. Alja Perne

Kar malo sem obsedena z vijolično kratko oblekico slovenske blagovne znamke The Base Label, ki jo je ustanovila slovenska vplivnica Alja Perne. Znamka pri oblikovanju in izdelavi oblačil sledi zadnjim modnim trendom, vendar vedno ostaja zvesta klasičnim dizajnom in oblikam.

“Vsak kos oblačila je trajnosten ter zelo kvaliteten in upam si trditi, da bo v vaši omari ostal za vedno,” je prepričana mlada podjetnica Alja.

Oblekice še v drugih barvah in oblikah so na voljo TUKAJ.

3. Maja Štamol

Opazila sem tudi nepogrešljivo črno oblekico, ki jo je za to sezono oblikovala Maja Štamol.

Četudi ne maraš preveč črnih oblačil, ti zagotavljam, da vsaka od nas v sebi nosi iskrico, ki vsak videz naredi šik. Tudi črno obleko, ki bi jo, mmg, jaz imela vseh barv.

Pošlji povpraševanje TUKAJ.

Fotografija: Matej Kovič

Preberi še: “6 mesecev nisem kupovala oblačil in obutve! Nujno poglej, kaj sem ob tem spoznala!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *