Poskusi viralen TRIK, zaradi katerega bo tvoj dom vedno BOŽANSKO dišal

Če obožuješ, da tvoje stanovanje noro diši, poskusi TA trik, ki je boljši od katerekoli kupljene dišave za dom!

Tudi ti kot nora kuriš dišeče svečke, eterična olja pa so pogosteje v uporabi kot olivno v solati, se boš zagotovo razveselila novega trika, ki ga je na TikToku (kje pa drugje) delila navdušena uporabnica.

Pred časom je na Instagrmu Khloe Kardashian delila svoje (morda zaigrano) navdušenje nad dišavami za dom, s katerimi naj bi sama vsak dan osvežila vonj svojih okrasnih blazin ter posteljnine.

Bi ga imela tudi ti?

Ne, zanj ti ni treba prečesati vseh trgovin na tem planetu, saj si lahko doma zamešaš svojega, ki po mnenju spleta, deluje še veeeeeeliko bolje od njegovih vnaprej pripravljenih bratrancev.

Te zanima, kako?

Uporabnica TikToka je torej delila recept, s katerim je zamešala svoje razpršilo za odišavljanje doma, in ta vključuje izdelek, ki ga imaš zagotovo doma.

Z vodo zmešaj mehčalec za pranje perila, in če imaš doma, lahko dodaš tudi intenzivne dišeče kroglice za pranje. Mešanico vlij v steklenico s pršilko in … voila!

Svoj novi ‘fensi’ dišeči sprej zdaj pošpricaj po dekorativnih blazinah, zavesah in ostalem tekstilu, in uživaj v vonju ‘pravkar opranega stanovanja‘. 😉

Video pa si lahko pogledaš tukaj:

@lifewithmina07

This is 100x better than febreze! ##houseoftiktok ##cleaning ##CleanFreshHype ##cleanchallege ##hinched ##hinchin ##fyp ##fypage ##foryou

♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa

Ko ne boš mogla odpreti kozarca za vlaganje, naredi TOLE (in uspelo ti bo!)

Trik, kako odpreti kozarce za vlaganje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *