Si želiš HITRO prevetritev stanovanja? Izvoli 3 TOP trike, ki tvoje stanovanje spremenijo v sliko s Pinteresta

Tole so 3 najbolj vroči trendi, na katere prisega tudi Meghan Markle (in zdaj verjetno že vemo, da sem totalno obsedena z vsem, kar da v usta in kar kupi). 🤣

Z mojim Anejčkom živiva v reeeees reeees reeees miniaturnem stanovanju, zato se je pač potrebno znajti. In tako sva najino stanovanje – v imenu modnosti in dodatnega prostota – na glavo obrnila približno kakšen mesec nazaj. Ker sva takrat na polno iskala rešitve, je moj Pinterest zavihek še vedno poln trendnih idej, ki tvoje stanovanje lahko spremenijo v zbirko Pinterest prostorov.

Preveri, kako se tega lahko lotiš:

#1 Roza kopalnica

Moram tu še kaj dodajati? V svojem življenju sicer nikoli (ampak res nikoli) ne bom uspela doseči tega, da bi Anej pristal na roza ploščice, vendar če bi jaz živela sama, bi to zagotovo storila ob prvi priložnosti.

#2 Skandinavski minimalizem

Skandinavski minimalizem zagovarja preproste kose, brez posebnega značaja, ki so tako zelo univerzalni, da bodo v modi tudi čez 20 let. 

#3 Tropski pragozd v kopalnici

Joj, tale mi gre težko iz jezika, in razlog je v tem, da se pri meni vse rastline precej hitro preselijo v večna lovišča. Tale trend naj bi totalno ustrezal Meghan Markle, ki naj bi imela v kopalnici pravo tropsko junglo, jaz pa sem zaenkrat ostala le pri šopku svežega evkalipta pod tušem.

Tvoja sveže oprana oblačila NE dišijo? Razlog je napaka, ki jo verjetno počneš

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *