Verjemi. Če je uspela meni, bo tudi tebi. Ker meni od teh ‘tradicionalnih’ slaščic ne upe praktično nič. No, razen ta.
Pri tem receptu ne bom izgubljala besed, ker se mi mudi pripravljati sestavine. Vsako leto s sosedo Julijo skupaj namreč pečeva rojstnodnevno torto za njeno mamo Anjo, in danes je ta dan.
Po fiasku s čokoladno torto lani, sem se tokrat odločila za nekaj preverjenega, in tole je to čudo.

Super izi jabolčna pita (ki jo peče cel INstagram)
Ingredients
- 4-5 jabolk
- 2 jajci
- 100 g sladkorja
- 60 ml rastlinskega olja
- 100 ml mleka
- 200 g moke
- 5 g pecilnega praška
- vanilin sladkor
Method
Pečico segrej na 180 stopinj, med tem pa na krhlje nareži jabolka. Jajce in sladkor penasto vmešaj in dodaj rastlinsko olje in mleko. Maso ponovno dobro premešaj. Dodaj moko - vendar jo pri tem presej preko cedila, pecilni prašek in vanilin sladkor. Dobro premešaj in kremo prelij preko jabolk, ki si jih predčasno položila na dno pekača. Peci 40 minut.Če imaš težave s spanjem, banano pripravi TAKO (spala boš kot top)
