TO moraš v resnici narediti, da se ti JAJCA nikoli več ne bodo prijela na ponev (in NI olje)

Tale TRIK sem odkrila danes zjutraj med pripravo zajtrka in čeprav mu sprva sploh nisem verjela, tole res deluje.

Tudi ti za zajtrk obožuješ jajca? Ne glede na to, ali pripravljaš pečena ali vmešana, se ti je verjetno že velikokrat zgodilo, da so se – kljub temu, da si uporabila olje ali maslo – sprijela na površino posode. Imamo prav?

No, če te to strašno živcira, po tem, ko na ponev pokapaš nekaj olivnega olja, potrosi še nekaj soli.

Jajca se na tak način SPLOOOOH ne bodo oprijele površine tvoje posode, kar pomeni, da jih boš brez težav prenesla na krožnik in postregla v takšni obliki, kot jih dobiš na hotelskem zajtrku. 

Zanimivo, kajne?

TOP zdrava sladica iz 4 sestavin (ki ti bo vzela manj kot 10 minut)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *