TAKO moraš v resnici obesiti LUČKE na smrečico, da bo videti kot iz filma

Ja, za to obstaja trik in v resnici je noro preprost. Preveri.

Četudi doma nimaš kilometrov in kilometrov lučk, je lahko tvoja praznična smrečica letos videti kot iz filmov. In s tem mislim na tiste skrbno obešene lučke, ki nekako čudežno pokrijejo vsak milimeter smrečice in jo ob tem naredijo še bolj gosto in mogočno.

No, če si do zdaj lučke na smrečico obešala v krogih – torej okoli in okoli smrečice, jih letos poksusi obesiti od zgoraj navzdol, kot sem narisala na spodnji skici.

Na ta način se boš izognila ‘zatemnjenim delom’ smrečice – torej tistim, ki ne bodo deležni ‘žmiganja’ prazničnih lučk, novi sistem obešanja pa je obenem tudi veliko lažji.

Poskusi in mi javi, če se je ta sistem tudi pri tebi izkazal za učinkovitega.

Zate pa imam še en super trik za praznično dekoracijo, s katerim boš lučke (in ostale okraske) na različne površine pritrdila brez vrtanja in lepilnega traku.

Kako?

Na TikToku je namreč zaokrožil posnetek ženske, ki pravi, da se skrivnost dobro pritrjene praznične dekoracije skriva v uporabi toplotnega lepila.

Kot so povedali tisti, ki so ta trik preizkusili tudi v najbolj ekstremnih razmerah (beri kot: zunaj in ob hudi nevihti) je pri tem potrebno uporabiti res kakovostne silikonske palčke in ne tiste iz poceni trgovin.

TO počnejo ljudje, pri katerih doma veeeeeedno tako lepo diši po svežem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *