Loading

Komaj danes sem ugotovila, da lahko smrdljivo kuhinjsko gobico naredim znova novo (brez truda)

Če kaj sovražim, so to smrdljive kuhinjske gobice. In kar je najhuje, pri nas doma Anej redno ne upošteva moje pravilo, da naj gobico po vsaki uporabi odtisne in odloži na suho površino. Kar pomeni, da gobice menjujem kot po tekočem traku.

No, zadnjič sem potem na spletu naletela na trik, da lahko smrdljive kuhinjske gobice rešiš tako, da jo skupaj s posodo preprosto opereš v pomivalnem stroju.

Naj ti kar že takoj povem, da v tale trik nisem polagala prevelikih upov, ker so triki s spleta postali en velik lari fari. Ampak si to v poplavi instant rešitev za skoraj vse življenjske tegobe to verjetno že sama ugotovila.

Ampak ne, stara. Tale čisto reeees deluje. Gobico, ki je bila direkt za v smeti, sem skupaj z drugo posodo dala v pomivalni stroj in ven je prišla kot nova. Ne duha ne sluha o smradu, še videti je bila kot nova.

Saj vem, da ne gre za trik stoletja, ampak sem ga kljub vsemu želela deliti s tabo, ker je meni popestril (in polepšal) precej jadan četrtek. Ja, vem, odraslo življenje sucks. Zdaj nam nove kuhinjske gobice polepšajo dan.

Image by freepik

KAJA BERLOT

Ustvarjalka nabritega Instagram profila @deklica_si, ilustratorka, otroška pesnica in avtorica zate odkriva 'ta fwrtne' vidike življenja. V jeziku, ki ga govorijo na sončni strani Slovenije, na Goriškem.

svg

Ful me zanima, kaj si misliš o tem.

Prikaži komentarje / pusti svoj komentar

Leave a reply

Loading
svg
Te zanima tudi to?
  • 01

    Komaj danes sem ugotovila, da lahko smrdljivo kuhinjsko gobico naredim znova novo (brez truda)