Loading

Stara, si vedela, da lahko z air fryerjem narediš 5 palačink naenkrat?

Čakaj, kaj? In … zakaj tega nisem vedela že prej?

Torej, air fryer ali cvrtnik na vroč zrak je v zadnjih letih postal eden najbolj priljubljenih gospodinjskih aparatov številnih Slovenk in Slovencev. Če je s svojo vsestransko uporabnostjo zavzel tudi tvojo kuhinjo, potem se boš zagotovo razveselila trika, kako lahko z njegovo pomočjo spečeš kar 5 (ali več) palačink naenkrat.

Te zanima, kako?

Na spodnjem posnetku se lahko prepričaš, kako enostavno (predvsem pa hitro) lahko ta vikend spečeš kar pet palačink naenkrat. Vse, kar boš potrebovala, je peki papir in nekoliko bolj gosta masa za palačinke – v resnici ti v tem primeru svetujem, da pripraviš maso za mini ameriške palačinke, ki se ne bo razlivala.

Trik se namreč skriva v tem, da na dno košare cvrtnika postaviš peki papir, nanj nadevaš maso, potem nanjo znova postaviš peki papir, gor spet nadevaš maso in tako dalje.

Če tega nisem čisto v redu objasnila, pa si lahko postopek pogledaš na TEM posnetku.

Image by Freepik

KAJA BERLOT

Ustvarjalka nabritega Instagram profila @deklica_si, ilustratorka, otroška pesnica in avtorica zate odkriva 'ta fwrtne' vidike življenja. V jeziku, ki ga govorijo na sončni strani Slovenije, na Goriškem.

Loading
svg
Te zanima tudi to?
  • 01

    Stara, si vedela, da lahko z air fryerjem narediš 5 palačink naenkrat?