Prodajalnica

Set za mamico in sinčka 'Sitna/siten' pulover + bodi (iz organskega bombaža)

00117
€55.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

*** Ker je izdelek narejen po naročilu, lahko nanj čakate tudi 10 dni po izvršenem plačilu.***

Ujemajoč set za mamico in sinčka 'Sitna/siten' vključuje izvezen pulover iz organskega bombaža z napisom 'Budna 2 uri, sitna 3' ter bodi na preklop z napisom 'Buden 2 uri, siten 3' iz organskega bombaža.

Vsak motiv na pulover sama izvežem strojno (pri tem uporabljam bombažen in polineonski sukanec) in po naročilu. Pri tem se res potrudim, da je izdelek takšen, kot mora biti. 🙂

O puloverju:

Trenutno so na voljo le umazano beli puloverji iz 80% organskega bombaža in 20% recikliranega poliestra. Modeli so manjše velikosti od pričakovane (podrobne dimenzije si poglej spodaj). Puloverji so tanjši in nimajo kosmatene podloge.

Sestava tekstila puloverja:

  • Izdelan iz 80% organskega bombaža in 20% recikliranega poliestra
  • Sestavo ekološkega bombaža potrjuje certifikat OCS, izvor recikliranega poliestra pa RCS certifikat
  • Kakovost tekstila potrjuje tudi STANDARD100 by OEKO-TEX®, ki zagotavlja vrhunsko udobje

O bodiju:

Bodiji na preklop so v celoti narejeni v SLOVENIJI (zašiti in izvezeni) izdelani pa so iz certificiranega ORGANSKEGA BOMBAŽA in vrhunskega pletiva z EU poreklom.

Bodiji so obarvani v nežen bež odtenek (ki se ujema z barvo puloverja) z ekološkimi barvami z GOTS certifikatom na vodni osnovi, dodatno prednost pa ponujajo tudi certificirani pritiskači brez niklja.

Bodiji nudijo dodatno odpiranje v ramenih za prijazno oblačenje otroka, ter omogočajo odpiranje v celoti in so zato super izbira za novorojenčke in dojenčke.

Na vrhnjo plast bodija je z bombažnim sukancem strojno izvezen napis 'Buden 2 uri, siten 3", kar pomeni, da vezenina ne bo prišla v neposreden stik z dojenčkovo kožo in ne bo povzročila neprijetnega občutka.

Barvo sukanca za vezenino lahko izbereš SAMA!

Sestava tekstila bodija:

  • 100% organski česan bombaž ekološke pridelave
  • Gots certifikat

Naročilo na seznam naročil dodam po tem, ko prejmem potrdilo o plačilu, izvezujem pa jih vsak ponedeljek. Majice odpošiljam vsak petek.

Ker so seti narejene po naročilu, možnost menjave ni mogoča, vračilo je možno le v primeru napake pri kakovosti izvedbe.

Shranite ta izdelek za kasneje