Loading

Blazina Pranamat: Ali RES deluje?!? (s seznamom vseh + in -)

OGLASNO SPOROČILO

Lani avgusta se je v mojem življenju prvič znašla akupresurna masažna blazina Pranamat. Z Ajdo sva namreč obiskali njihovo tovarno v Rigi, koncept njihovega dela, snovanja izdelka in celotnega procesa pa me je navudšil v trenutku. Lahko bi celo rekla, da sem se zaljubila na prvi pogled. 🙂

Zakaj?

Ker je celotna proizvodnja totalno zeleno naravnana, kar me je navdušilo do te mere, da sem si obljubila, da bo tudi deklica.si nekoč tako zelo okoljsko osveščena.

Kar v praksi pomeni, da …

… je blazina pranamat polnjena s kokosovimi vlakni,

… njeno zunanjost sestavlja latvijski lan, značilni lotusovi ‘špikci’ pa so iz medicinske plastike,

… noben plastični lotus ni zavržen – v primeru kakšne napakice ga ponovno stopijo in uporabijo,

… lotusi na blazino niso zalepljeni, ampak za pritrjevanje uporabljajo poseben patentiran sistem (ki bo zaenkrat še ostal skrivnost),

… pri proizvodnji blazin poskusijo ustvarjati čim manj odpadkov, ter iz odvečnega blaga in drugega materjala ustvarijo nove mini produkte,

… vzglavniki so polnjeni iz ajdovih luščin,

… tudi njihovi proizvodnji prostori delujejo po najvišjih eko načelih. Samo za primer – strop njihove proizvodnje je narejen iz kokosovih vlaken. Hudo, kajne?.

Skratka, … njihovo delo in filozofija so me totalno prevzeli, čeprav sem blazino prvič v roke dobila, ko sem bila približno 23 tednov noseča in je po njihovih priporočilih nisem smela uporabiti.

Sem se pa zato vanjo zaljubila ob koncu nosečnosti (v svojem 39 tednu), ko mi je masaža hrbta res močno močno prijala.

In tu torej pridemo do odgovora na najpogostejše vprašanje – ALI RES DELUJE?

Ne vem točno, kaj od nje pričakuješ, a če si želiš sprostitve mišic, napetosti in boljšega spanca, je odgovor JA! Deluje!

Če se aktivno ukvarjaš s športom, če je za tabo dolg in naporen dan, če si utrujena, imaš težke noge, … v vseh teh primerih, ti bo Pranamat akupresurna blazina zagotovo v veliko pomoč.

Tega ne potrjujem le jaz, ampak tudi moji sledilci, ki so prejšnji mesec z menoj delili svoje izkušnje. Kaj so povedali, si lahko prebereš spodaj.


Kaj še moraš vedeti?

Jaz na blazini ležim približno 20 minut. Nanjo se uležem gola, je pa res, da si jo postavim na posteljo ali kavč, ki pritisk telesa na lotusove špikce nekoliko ublažita.

Če ti je pritisk prevelik, se nanjo lahko uležeš tudi s tanjšo majico, če pa si želiš še bolj intenzivne masaže, si blazino postavi na tla in se nanjo uleži gola.

Če bi jo želela poskusiti …

Si blazino naroči, preizkusi in jo v primeru, da ti ni všeč, vrni. 30 dni časa imaš, da blazino preizkusiš, v primeru, da ti ne odgovarja, pa ti pri Pranamatu vrnejo celotno kupnino. Ampak prepričana sem, da boš navdušena. 🙂

Vsi plusi in minusi blazine

+

Čas za sprostitev, ki si ga z veseljem vzamem

Enostavno jo lahko vzameš povsod s seboj

To, da res deluje 🙂

Možnost vrnitve, če ti izdelek ne ustreza

Res kakovosten izdelek, narejen z mislijo na okolje

Nekoliko višja cena

Nekateri potrebujejo nekaj časa, da se navadijo na občutek lotusovih špikcev

Izvoli KODO za popust in mega ponudbo: Ob zaključku nakupa vpiši kodo KAJA, ali pa nakupuj preko TEGA linka, kjer se ti bo popust avtomatsko obračunal.

Foto: Pranamat eco, Image by Freepik

KAJA BERLOT

Ustvarjalka nabritega Instagram profila @deklica_si, ilustratorka, otroška pesnica in avtorica zate odkriva 'ta fwrtne' vidike življenja. V jeziku, ki ga govorijo na sončni strani Slovenije, na Goriškem.

svg

Ful me zanima, kaj si misliš o tem.

Prikaži komentarje / pusti svoj komentar

Leave a reply

Loading
svg
Te zanima tudi to?
  • 01

    Blazina Pranamat: Ali RES deluje?!? (s seznamom vseh + in -)