Loading

Prodajalnica

Knjigica Otročarije, zbirka otroške poezije, trda vezava

00192
€18.90
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Za vse otroke tega sveta,

za mamice, ki razmišljajo za dva,

tatije, ki zmorejo vse,

17 otroških pesmic, ki ogrejejo srce. 


Izredno ponosna sem, da vam lahko po skoraj letu dni ustvarjanja končno predstavim svojo prvo zbirko otroških pesmic, ki na šaljiv, a še kako resničen način opisujejo otroški razvoj od čisto malega dojenčka do pravega korenjaka.

Pesmice, ki se dotikajo glavnih mejnikov otroškega razvoja (pesmice Čebljanje, Kobacanje, Otroški zakaj, Kahlica, Strašna jeza, Dober tek), čisto vsakdanjih dilem, s katerimi se soočamo starši (pesmice Sam svoj direndaj, Ninat, Grde besede, Dobro jutro, Igrače, Tebi) ter pesmice, posvečene najožjim družinskim članom (pesmice Mamici, Tatiju, Babice, Nono), bodo zagotovo nasmejale (nekatere tudi ganile) odrasle, zato je zbirka primerno darilo tudi za vse sveže mamice, babice, tatije in dedije. 

Tako je videti notranjost:

 

 ZVOČNA KNJIGA

Poleg tiskane različice smo posneli tudi zvočno knjigo, na kateri pesmice prebirajo znane Slovenke; Jana Morelj, Špela Močnik Paradiž, Ula Furlan, Manja Stević in Barbara Cvetko, svoj piskrček pa sva z branjem pristavila tudi midva z Anejem in nama zelo ljub glasbenik, Matija Bolčina.

Zvočno knjigico prejmete na USB ključku. Ob naročilu tiskane knjigice in zvočne knjigice je cena zvočne knjigice 9€, samostojno pa je na prodaj za 18.90€.

Zvočno knjigico smo ustvarjali tam, kjer se počutimo najbolje - doma. V svoje dnevne sobe so nas tako spustile Ula Furlan, Manja Stević in Barbi Cvetko, kako smo se imeli pa si poglej na spodnjih fotografijah.

 

  

 

Nekaj drobtinic o knjigici:

- trda vezava

- a5 format

- 40 strani

- 17 simpatičnih pesmic

- 17 ilustracij

Shranite ta izdelek za kasneje
svg